Bättre sent än aldrig..

Här kommer då kort lite om mitt födelsedagsfirande..
Den 1 juni fyllde jag år, och det firade vi genom att jag och Jenna fick gå och kolla på kvällslivet i stan medan papporna blev hemma och övervakade våra sovande sötnosar. Det var en solig vacker kväll, och Kimmo och Jenna hade köpt skumpa dagen till ära så vi kunde skåla på balkongen med.
Syskonen och kusinerna..
Vi hade en riktigt trevlig kväll med Jenna, vi började med att fara ut och äta, sen kort besök till Cuba varefter det blev dans resten av tiden..en full lapp (ja alltså från Lappland) kom och tyckte vi såg ut som syskon. "Javisst, svarade vi och fnittrade åt honom.." Fyllhundar har ibland så lustiga raggningsrepliker..det var roligt att lite få se på svängarna ute igen, det var ju ett år sedan senast..och kan ju bara konstatera att inget har ändrats! Helt kul såklart ibland att "lufta sig", men inte är det något man har störtbehov av längre. Det är ju så att allt har sin tid..
Att dansa i högklackat var jobbigt, så vi körde barfota istället..vi hittade ett litet eget hörn vid sidan av dansgolvet var vi kunde dansa och utnyttja lite moves Jenna lärt ut under Latinobicen. Personligen gillar jag bäst reaggeaton!
Dessa askungar gick vid 12 snåret via McDonalds, för att sedan hoppa på bussen hem. Där sussade sedan mina två kära så sött så sött..tack Jenna för en trevlig kväll! Det blir igen då i augusti, då Jenna fyller år. Då är det hennes favoritställen som skall besökas, och då lär det bli samba, salsa och lite därtill..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj vad det var ju så roligt!!!Omväxling är ju så kiva!! Jippii vi ses i morgon :)

2011-06-24 @ 11:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0