Kläder, kläder, kläääääder

Förra veckan städade jag igenom Isabellas klädskåp. Hela denna hög innehåller kläder som blivit för små och åkte direkt i förvar för framtida behov (syskon, vänners barn, lopptorg etc..). Hade rätt många plagg Isabella inte ens hunnit använda sig av.
Här är vad som blev kvar, inte märks det ens någon skillnad att jag plockade bort en stor Ikea-kass. Otroligt men sant. Så kläder är det ingen brist på, än..men däremot märkte jag att vi måste köpa en ny bilstol! Den nuvarande är upp till 10 kg och tjejen närmar sig nog 9kg med stormsteg..Jag var typ 9 kg då jag var 1 år, men sen igen är Isabella betydligt längre..

Kusin Vitamin

Aaron och Isabella, kusinerna med 8 månaders åldersskillnad. De har börjat redan bli rätt vana med varandras sällskap..
..och för det mesta går det riktigt lugnt till..men det beror främst på att den mindre inte går ännu
"High five". Nähäp, inte det?
Ibland måste man lite gå emellan, då de är så små och inte riktigt vet vartåt och hur hårt de svänger och viftar..
..men de är så vana att det är liksom inte så stor skillnad..allt fortsätter som vanligt sen igen.
Skall bli roligt att se hur dessa två utvecklas och växer

I believe I can fly..

Det är roligt och busa med pappan..skönt att lillis alltid är på gott humör så blir jag inte heller så ledsen pga. det faktum att:
- Jag är sjukskriven hela veckan
- Jag äter penicillinkur över en vecka mot luftrörskatarr..crp låg på 50 (torde vara under 10) och läkaren var lite bekymrad och bad mig komma tillbaka på fredag om jag inte börjar känna mig bättre. Hah, 50 är inget jmf med 132 jag hade några år sedan. Men då hade jag i och för sig lunginflammation.
- Jag har förbaskad förkylnings/ansträngningsastma som alltid ställer till det.
- Har en massa skolarbeten jag hade tänkt fixa då niorna är på prao, men får ta igen det då jag är mer pigg och kry. Typiskt.
Dagens positiva: Att jag bor i ett samhälle där det finns astma-pipor och antibiotika. Hade jag levt 100 år sedan hade det kunnat gå illa. Jag har haft lunginflammation 3 ggr och luftrörskatarrerna kan jag inte hålla reda på längre..*Oh you gotta think positive*

Världens bästa Bamse..

Igår var alltså mommo och mofa på besök. De hämtade med sig en massa god mat som jag fick smaska i mig medan de lekte med Isabella. En bra deal - speciellt då man är sjuk och lågt på energinivån. Eftersom jag inte kunde göra något åt mitt sjukliga bleka tryne fick Isabella istället klä sig i finkläder då det kom "gäster" (om man nu ens kan räkna egna föräldrar till det..). Lari blev även glatt överraskad då han kom hem från hockeyn - inte bara en kötträtt utan två, färdigt dukat på bordet med sallad, bröd och tillbehör. En mätt familj - en glad familj!
Hon har börjat sitta bättre, men ännu så är nog inte balansen så bra att man kunde lämna henne obevakad. En rolig leksak på något håll och en stunds koncentrationsbrist leder till att det blir lite gung mot än det ena, än det andra hållet. Sakta men säkert..
Hårbandet är betydligt roligare att tugga och leka på..
Bamsekläderna hon nu har på sig är lite stora, storlek 80, men går ändå helt bra att använda. Har insett att hennes tillväxt går så snabbt så man måste köpa alltid 1-2 storlekar större kläder..
Mums!
Världens bästa mommo!! Sköter om både barn som barnbarn i vått och torrt..
och inte skall vi glömma världens bästa mofa heller - som gärna leker och stökar med barnbarnen..! Isabella och föräldrarna tackar och bockar. Och morsan i huset fortsätter hosta och snora..imorgon blir det dejt med farbror doktor.

Hälsningar från sjukstugan

Här mås fortfarande kråka, men jag är såpass "pigg" nu så jag orkar mig framför datorn. Igår var det vågrätt läge som var gällande. Fy. För. Flunssa. Men tänkte skriva lite om vår trevliga familjelördag, innan jag sen drog åt mig min förkylning..
Vi gick till Iso Omena, som firade sina 10 år de hade dragit på nacken..
Pappan i huset var ivrig över Stadiums golfrea, och han köpte lite till bollar han kan slå till skogs nästa sommar..
En ny handske fick också följa med, och Isabella summerar ungefär våra tankar kring att shoppa "golf"..
"häh"? Where are all the real stuff. Nå sagt och gjort. Denna morsa gick istället och köpte en spännande..
...mössa!! Isabella fick vara min provkanin - ser den cool ut på henne måste den ju se cool ut på mig..right?
Isabella om någon behöver skydd om huvudet, då hon ännu inte har något hår (det som kom vid födseln försvann..)
Biet fick se sig nerdreglat..igen..
Det var en massa grejs på G i Omena, bla. Wii-SM. Vi deltog inte, men Mario var intressant. Både för stora som små. Vi gick istället och lunchade på Wok Up. Dessutom hade de auktion, men inget av våra bud blev slutgiltiga. Det var alltfrån datorer, tv:n, klockor och resekort värda 1000 euro. Nå, lika bra det inte blev något, kunde ha blivit väl dyrt spontanköp
Istället åt vi kaffe och kaka som bjöds åt alla kunder. Vi träffade våra gemensamma bekanta och tog en kaffepaus med dem..Slutligen tillbringade vi nästan 4h på äpplet. Något av ett rekord. Men riktigt trevlig familjelördag, på alla sätt och vis
Det här kallar jag saker man behöver, men som är så förbaskat tråkiga att inhandla!
och för att inte göra shoppingen för tråkig, fick Isabella en ny fin Bamse-klänning. Den användes idag då mommo och mofa kom på besök och ta hand om sin sjuka flicka och gjorde middag och hela faderullan då Lari hade hockey. Men mer om det i ett senare inlägg. Nu måste jag fortsätta vila.

Ugala Bugala!!

Igår hade vi en supertrevlig familjedag. Idag allt annat. Förkylning och magsjuka (bara morsan vill säga. De andra leker nöjt på golvet). Hipp Hurraa. Vi återkommer.

Dagens bok

När jag var liten älskade jag Viggos Visor. Nu när jag är vuxen tycker jag fortfarande om Viggo - nyaste tillägget är Viggos ORD. Underbar bok med lärorika ord för de minsta. Vi läser den rätt ofta med Isabella, och jag har på känn jag kommer att få läsa den måååånga gånger under årens lopp.
Vi har inte ännu lärt oss läsa spegelvänt. Det är bara photobooth som trixar på detta sätt..

Dagens FB-status

"känner för att skriva en eloge åt sin dotter: Tack att du sov 14h och lät din förkylda mamma vila upp sig, ytterligare ett tack att du sovit 2h på dagen så jag kunnat ta det lugnt och se på mina favoritserier. Jag behöver faktiskt inget fredagsvin* då jag har dig. Nu tänker jag dock väcka dig för det är dags för skratt, mellanmål och lek! H. Pigga mamman"

*Det har jag i och för sig inte tagit på över 1 månad..men jag tror ni fattar vad jag menar..men det känns lite som om jag vore halv alkoholist då jag skriver sådär exakt min tid utan alkohol. Just to make it clear - vi har "hälsosamma veckorna" på G med sambon, som betyder mindre kolhydrater, noll alkohol och hälsosammare mat överlag. Känns faktiskt väldigt bra!!

Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder?

Idag öste det ner då jag steg ut ur spårvagnen och skulle gå till Kampen över Mannerheimvägen. Jag råkade bli och stå vid rött och hade inget paraply. Den ena minuten såg till jag var dyblöt och sur. Både fysiskt och psykiskt. Därför traska jag in till Sokos och inhandla ett nytt paraply som luktar olja, men som dock räddade mig ur värsta skuren då jag gick hem från bussen. Inte trevligt då man dessutom är förkyld. Dessutom valde jag imorse bort den regntäta jackan, utan tog tyg istället. "Nä, idag regnar det nog säkert inte, det skulle börja först senare på kvällen...". Tji fick jag. Nu var dagens gnäll gjort. Det är förövrigt allt jag har att gnälla på. Mannen gick på HIFK-match, barnet var snällt och somnade redan 18.15. Nu har jag resten av kvällen för mig själv - skönt (tystnad är såå underbart ibland).
Imorgon är jag ledig från undervisning - barnen har dagsverksdag. Själv tänkte jag gå till min gamla skola och auskultera och hälsa på, jag kan ju inte hålla mig borta från skolvärlden! Dessutom är det så härligt att se gamla elever som redan vuxit till små "unga vuxna" individer.

Till alla Astrid Lindgren-fans

Astrid Lindgren måste vara det bästa Sverige åstadkommit..alltså jag älskar hennes sånger. Här är ett jättefint medley med några av hennes sånger. Jag och Isabella diggar hårt, vi ligger här i sängen och lyssnar på alla sånger och njuter..

Vissa borde aldrig få bli föräldrar


Hemsk, sorgligt men ändå sant. Med tanke på ofrivillig barnlöshet är detta en av orättvisorna i världen. Som sagt - vissa borde aldrig få barn..

Silence is golden

Idag har jag varit lite tystare än vanligt. Halsen strejkar ännu och mynthonen gör susen. Imorgon är som tur också en tyst dag - alla klasser har prov. På det sättet rätt "passligt" att dra över sig förkylning..
Nu kallar soffan. Vi får lov att återkomma.

Kukkuuuuu!!!

När man hör sitt barn skratta försvinner alla bekymmer i världen och ett litet halsont är som ett litet myggbett..
Vi är så glada och tacksamma över vår solstråle, som varje dag skrattar hellre än gråter (nu har jag nog inte hört henne gråta på några dagar..). Hälsningar till er alla av Isabella 7 månader

Kurkku = Gurka

Idag har jag sjuk hals, blaaah! Har inte tid för sånt. I övrigt en skön dag - slutade till lunchen och åt rejält gott med hela familjen vid bordet (idag blev det buffé..) varefter Isabella tog en tupplur och morsan likaså. Nu härjar vi o leker i sängen. Jag och Isabella tycker om att busas. Däremot har hon funnit en ny favoritleksak - mammas dator. Eller närmare bestämt Photobooth var intressant. As you see..

These shoes were made for walking...


Råkade kolla igenom lite skoförrådet igår och fann dessa som jag inte använt en enda gång. Fy skäms tänkte jag, man kan ju inte slösa pengar sådär i onödan, och bestämde mig för att sätta på mig dem idag.Fann en tröja med samma färg som underlättade valet. Grymma i-lands problem.

Det börjar bli kallt om morgonen då man väntar på bussen, som tur kan jag ta bilen resten av veckan. Men att man kan känna sig fjantig då man står och tar bild på sig själv. Tänkte bara visa håret som jag blonderade litet igår, Är rätt nöjd, trots det finns ställen där jag ser ut som en leopard, men det är väl sånt man får ta då man vill spara 100e genom att göra det själv än att gå till frissan.

Idag blir denna mammas längsta dag, eftersom vi har obligatorisk fortbildningseftermiddag, men som tur är det inte så ofta. Ja - och det innebär alltså då en 8-16 dag.För andra rätt normal dag, men som lärare har jag 23h/veckan så därav känns det längre. Men jag kan dock lugnt säga att med all planering etc kvällstid kommer jag nog upp till ett betydligt högre timantal. Läraryrket är bra i mångt och mycket, men vi kan nästan aldrig bara stänga klassrumsdörren och lämna jobbet där, som många andra kan.

Vad har ni för plus och minus i ert jobb? Liten gallup om yrken, såhär passligt en måndagsmorgon.

Sköna veckoslut

Igår huserade vi hos mina föräldrar, åt gott och sov ännu bättre. Sedan sov hela familjen ända till 8 (!), och Isabella fortsatte leka med mommo och mofa medan mamman och pappan fick vila. Det känns nog man fått batterierna laddade och är redo igen för en ny vecka. I babysimningen dök Isabella för första gången riktigt ordentligt, det var spännande! Tiden går och nu är klockan redan 18 på söndagkväll. Därför blir det nu kvällsgröt för lillisen och sedan film. Hoppas ni haft ett trevligt veckoslut!

Trött men lycklig

Kom nyss hem, var och träffade Åbo-studiekamraterna ett varv efter att Isabella lagt sig (och det sker sin vana trogen där lite innan 19). Nu hemma med fötterna i vädret framför tv:n och känslan av grus i ögonen. Dessutom får jag sova imorgon bitti (ja, att sova till 8 är länge..). Underbart. Dessutom väntar brunch hos mina föräldrar. Mums.
Trevligt veckoslut!

Så likt men ändå så olikt..

Här hitta jag en gammal bild från 2009. Mycket har hänt sen dess - vi har hunnit flytta och köpa eget, skaffa barn och lägga på oss några kilo. Annars är positionen och datorn i famnen rätt bekanta. Fast nuförtiden har jag inte tid att vara så mycket på FB mera, istället handlar det om skolarbete (eller egentligen heter det nog jobb/planering..jag GÅR ju inte själv i skolan mer..) och lek med Isabella. Imorgon har jag min längsta dag (ända till kl. 15..herrejöstas liksom!) men sen skönt veckoslut igen. Nu skall jag slänga i mig en omelett, och sedan planera lite lektioner - det blir kvinnan i antikens Grekland samt brott & straff. Not bad egentligen, not bad at all..

Tingsrätten

Tisdagen spenderades som sagt i tingsrätten. Hade kort dag, så hela förmiddagen satt jag med klassen och lyssnade på olika fall - allt från trafikförseelser, misshandel och hot mot tjänsteman. Kom nu ihåg alltid att hålla is i hatten när man har att göra med tjänstemän, oavsett situation. En ung kille hade varit upprörd över förlorat körkort, svurit och hotat polismannen att dra honom på käften (sådär supermegamycket förkortat). Han fick 4 månader villkorligt fängelse. Då hjälper det inte att klaga på provocerande etc. Det är ändå den som går med i "leken" som oftast får stå ansvarig.
Dessutom betedde sig klassen superbra - jag kunde vara stolt lärare och gå hem med huvudet upprätt. Pånytt igen om några veckor med resten av niorna. Kan knappt vänta, det var nog bland de roligaste arbetsdagar jag haft!

Bussar och hastigheter


Jag kan förstå texten ovan (handskrivna). Nu när man åker buss mer än tidigare kan jag konstatera att många kör alldeles för fort. Ibland sitter man med hjärtat uppe i halsgropen då busschauffören åker i en skarp kurva med hög hastighet. Speciellt illa känns det då man har Isabella med sig.Försiktighet i trafiken, tack.

Sådan far, sådan dotter..

Såhär såg det ut en dag hos oss på eftermiddagen
Manne tog tupplur..
..och dottern tog efter och somnade efter maten på soffan.
Det ledde i sin tur till en mamma som njöt av tystnaden och surfade på bloggar. Alla var nöjda och belåtna.
Jepp, hon somnade faktiskt med tuttflaskan på huvudet, det såg hur knasigt ut som helst. Vår käraste, käraste flicka. Hon som betyder allt för oss.

Trevligt besök

Idag var min småkusin Ida på besök och hämtade dessa supersöta tossor åt Isabella. Fast för tillfället sätter hon dem hellre i munnen än på fötterna. Jag bjöd på hemgjorda grekiska köttbullar och Ida lekte med Isabella, bra arbetsfördelning :) En väldigt gemytlig och trevlig kväll, på alla sätt och vis. Imorgon skall jag infinna mig på tingsrätten - dock inget mer dramatiskt än att jag skall med nior på studiebesök. Får hoppas alla parter infinner sig och att det är något intressant fall - samt att eleverna hittar dit. Mitt första studiebesök ensam med klass, wish me luck!

Too tired..

Skulle gärna skriva något roligt och smart hit men är för trött till det. Men inte pga. sömnbrist, jestas - fick ju sova 8h, lillfröken drog 14h förra natten..men däremot har vi varit på babysim (tänk dig fiilisen efter simhall + därtill lyfta upp och ner 8kg samt kläder på/av) och på eftermiddagen fick jag fnatt och sprang i 1h 25 minuter. Jag tror jag kalkylera totala sträckan till cirka 11 km. Vem behöver Midnight Run när man kan ha egen "Skärgårds-run"?
Pust. Nu sover tjejen och vi åt just pizza med ägg-botten. Vi har hälsosamma veckor på G med sambon, med minskat (men inte borttaget) kolhydratsintag. För oss är skräpmat bannlyst och inte en droppe alkohol på  6 veckor (nu har vi ju hållit på med detta redan i några veckor..). Alltså inget glas vin till maten på veckosluten eller hamburgare/pizza på kvällen. Måste erkänna man blivit allt mer medveten vad man sätter i sig för onödiga tillsatser de senaste åren - och jag blir bara mer negativt inställd till allt "light" och energidrycker. Bajs Bajs säger jag till det. Nu är det bäst jag lägger stopp på skrivandet, för snart orkar ni inte läsa och höra på min "moralpredikan" längre. Själv undrar jag "vad är nu detta" - skrev inte jag just att jag var för trött för att skriva? Hmm..vi skyller på länken! Man blir riktigt snurrig och tycks inte veta ut eller in. Nu slänger jag upp fötterna på soffan och njuter av resterande kvällen. Allt gott!
Isabella..
och hennes mamma 27 år sedan..

Lördag - maalaismarkkinat och golf


Idag var vi först på maalaismarrkinat i Kyrkslätt..

eller rättare sagt var vi innan det på morgonmål hos mommo och mofa, sedan kom de tillsammans med Isabellas kusiner M och M ner till torget. Där fick först lilla M åka traktor..

..och äldre M åka ponny..

"jag vill också!"

Sen kom vi till Hirsala golf för att äta lunch med pappa som hade startat tiiidigt på morgonen. Det här tyckte Isabella var betydligt roligare

Under tiden vi väntade på pappa från rundan chillade vi lite och hade tjejtid tillsammans. Mammas solglasögon var pop!
En härlig start på lördagen, och ikväll blir det god middag! muuums!

Utomhusjobb

Idag är min arbetsplats här ute på fotbollsplan. Sportdag i skolan och jag är stationerad här.Hipp hurraa dessutom för solen! En av fördelarna som lärare, man får ta ut sitt klassrum utomhus ibland.

Dessutom är det fredag idag. Härligt. På söndag är det babysim igen Hipphurraa. Vi stod över förra veckan då Isabella var lite snorig.
trevlig helg allesammans!!

Dagens betraktelse

Det är faktiskt rätt kul att sitta längst fram i bussen. Bra utsikt och man kan lyssna på radio. Dock litet minus över att de flesta chaufförer tycks föredra Yle Suomi eller Iskelmäradio. Nåväl, man kan ju inte få allt...

Kaffegäster

Idag hade vi besök av Isabellas småkusin, 2,5månader gammal, och dagen till ära hade Isabella hårbandet på. Det är helt otroligt hur snabbt de små växer - jag kommer inte ens ihåg att Isabella var sådär liiiiten. Det blir nog roligare hela tiden då barnen växer, och lägger märke till sin omgivning. För tillfället är det helt ypperlig ålder - hon hänger med i svängarna men hålls någorlunda på lekmattan. Men vet ni - ändå kan man inte göra annat än vänta på att hon börjar krypa och gå.
Såhär roligt var det när vi fick besök!

Förbaskade hund!

Idag på förmiddagen var tant T här och såg efter Isabella då jag var på jobb. De hade varit ute och leka i parken då de kommer lugnt hemgående med vagnen. Emot kom en äldre dam med två små hundar (typ terrier-aktiga, hon visste inte precis vilken ras) och då de passerade varandra högg ena av hunden tant T i benet!! Hon hade ett riktigt rejält bitmärke som hon visade till mig då jag kom hem. Hur är det, finns det inte typ någon regel man borde avliva hundar som oprovocerat attackerar människor?? Tänk om Isabella hade kunnat gå och hunden bitit henne? Jag måste erkänna att jag vet nog inte vad jag skulle ta mig till i sådant fall..

Världens bästa Bamse

Igår gick jag till Lindex. Jag kom inte tomhänt tillbaka. Uups. Men nuförtiden är det ju inte till mig själv jag köper..
..utan istället är jag totalt såld på småbarnskläder. Inte vilka som helst, men speciellt Bamse-kläderna. Men faktum är att det börjar bli alltmer glest i skåpet efter spädistiden, och det behövs lite mer "vintriga" kläder
och vad är då bättre än Bamse? Eller katten Jansson? Tur att det inte finns i vuxenstorlek - då skulle jag säkert gå omkring med dem på mig själv också..(och om ni vet om att det finns sådana - berätta snälla inte för mig!)

Det här med mat..

Såhär kan det se ut efter grötätandet, och då äter hon inte ens själv ännu. Undrar om man sen alls kan se något av ansiktet då det är täckt av mat? Lovely. Det här med dammsugande och städande har tagit en helt ny dimension.
Men man kan ju inte göra annat än skratta åt eländet, det hör ju till och det ser lustigt ut då man har gröt på alla möjliga ställen, även på sig själv. Eller kanske det är morsan som måste lära sig att mata bättre, istället för att skylla på barnet..

With daddy at work

Ja, ser ni i vårt hus är det ju hockey som gäller och då kommer ingen undan, inte ens Isabella.
Idag fick hon fara på besök till pappas nya jobb, och underhöll sig själv och andra genom att "bada" bland hockeyhandskar. Inte undra på att hon är ett enda leende då jag kommer hem från jobbet, om det är sådant här hon sysslar med om dagarna (i vanliga fall är de ju dock på hemmaplan, och där finns inte riktigt lika roliga grejer..)
*TITTUT* (lite för stora handskar till mig, men sen igen så påstår pappa jag inte får börja med hockey..hah, trodde han ja!! H. Isabella)

HIFK - girl

Ja, nu är hemligheten avslöjad. Nu vet ni vem detta hushåll hejar på (eller skall vi säga - laget jag och Isabella får lov att tycka om, vare sig vi vill eller inte..). Jag är totalt såld på Isabells skor, jag kommer nog aldrig att kunna göra mig av med dem, eller typ de ziljoner kläder som redan blivit för små. Borde man börja bli orolig över att varningsklockorna börjar ringa av mitt hamstrande? Njaa, några plastpåsar må gå. Sen när de överstiger ett siffrigt får ni lov att rycka in..
Idag var också morsan duktig och sprang 1h länk. Otroligt uppfriskande, och framförallt - vilket underbart väder!! Har på känn de soliga varma dagarna inte varar så länge till. Förhoppningsvis är vädergudarna på vår sida på fredagen, då har vi nämligen idrottsdag i skolan.

Tiden går fort då man har roligt

Vänta nu, var inte det fredag helt nyss? Ändå visar tiden att det är söndagkväll. Helt otroligt hur jag ibland inte hinner med i tiden..swush! Det blev helg hos föräldrarna, med god mat och sköna sovmorgnar. Idag har vi däremot varit effektiva och gjort hushållsarbete här hemma, de där dammtussarna dyker upp fast det knappt gått en vecka sedan senast. Inga husdjur jag föredrar. När vi kom hem fick vi fin gåva av gufar Antti - två par nya skor. Han hade hört om den tappade skon och köpte några nya istället. Isabella och vi bugar och bockar.
Nu är det läggdags - tidigaste morgonen imorgonbitti. Sedan är jag gräsänka tisdag och onsdag då Lari skall göra en modellkeikka i Kotka. Vi flickor blir hemma och härjar/busar vår vana trogen, jag slutar ju vid lunch så vi har hela dagen på oss. Vår tös är väldigt aktiv men har inte ännu kommit på att ta sig framåt - runt och bakåt går bra. Ibland tror jag att hon tror hon kan flyga framåt, då hon lyfter armar och ben som om hon skulle hoppa fallskärm och sprattlar där på magen. Det ser så lustigt ut.

TGIF

Jag kan knappt förstå det igen är fredag, vart försvann veckan? trots det idag är min längsta jobbdag (till 15) måste jag säga det gick smort och smidigt idag, jag känner mig pigg, kry och glad. Vissa dagar känns mitt yrkesval extra bra, som nu. Det är nog bra att vi alla påminner oss själva om det goda vi har i livet, som man är lycklig över, så det inte blir man tar det för givet. Dessutom väntar där hemma en leende guldklimp. och det är fredag. Vad mer kan man begära?

Däremot förstår jag inte varför bussen har värmen på i elementen då det är sol och +18 ute (minst!). Jag fryser inte, jag lovar..

dagens klocka. Ett minne från tiden förra hösten då vi bodde i Montreal..

På bättringsvägen

Det verkar som om vi kom lätt undan (knack knack i trä). Isabella mår bättre och leker som vanligt igen. Idag kom också farmor hem från nästan en månads resa i USA, och vi fick en massa fina saker.
De hade varit i Disneyworld och nästa vår/sommar kan Isabella springa omkring och leka Minnie..
Vi skall inte frysa i vinter. För tillfället fann Isabella vinterjackan rolig att bita på, men då kylan slår in kommer hon att gosa innanför den..
Såklart skall man ju ha en namnbricka!
Mamman i huset hade även tur som fick lite grejs från denna "hemliga" affär..
Visst kan man ha hårband fastän man saknar hår..
Otroligt hur mycken man kan älska sitt barn! Man slås ofta av en överväldigad ofattbar känsla, då flickan av sitt egna blod och kött ler mot en med sitt breda leende, och då känner något man aldrig känt förut. En kärlek som knappt går att beskriva. Om jag bara kunde skulle jag önska hon aldrig skulle behöva få vara sjuk och lida, det är 100ggr värre än att själv vara sjuk. Fast så känner nog alla föräldrar.

RSS 2.0