Kalvholmen

Oj vad kul det var på kalvholmen! Vi grillade, åt gott och njöt av det underbara vädret. vi var inte heller de enda med barnvagn..och här syns inte ens alla vagnar..hittar ni Isbella? :)

Vacker dag, och skönt på en holme var friska vinden gjorde det behagligare..

och så kisar vi in i kameran..*hej hej*

Nu för helgen till föräldrarna, på lördagpå  bröllop. Hipp hurraa!!

Sommarfrilla

Äntligen lite fixat hår. Skönt när jag kapade av iallafall 20 cm nu till sommaren..det är betydligt skönare nu
Bion var helt sjukt rolig (Bad Teacher). Jag rekommenderar!
Nu ska vi iväg till Kalvön med Jenna och barnen på lite picnic. Skönt med litet molnigt väder..

Frissa och "date"

phjuu..klockan är 15.30 och jag är först nu på nätet. Väntar i frisörsalongen varefter det blir tåget in till stan för att gå på bio (bad teacher..hihi...)med sambon. Underbart att få lite gå på "date", vilket är möjligt då man har en snäll famo som ställer upp och övervakar Isabella vid sovdags. nu är det min tur, lägger upp bild på slutresultatet senare :j

Bra försök..

Ja de försökte iallafall. Dock borde typen som översatt få sparken..

Springelispring

Idag satte jag joggingskorna på och gick ut för att springa. Trots jag startade redan innan 10 var det faktiskt superhett..inte en chans att jag skulle motionera mitt på dagen i denna hetta. Phjuu. Måste lite börja träna för jag pratade med en vän att vi skulle springa 10 km i september på någon midnight run, om jag minns rätt ;)

Frisör!

På lördag gifter sig en av mina bästa vänner och därför har jag även nu bokat tid till frisören. Long time no see. Senast jag satt i en frisörstol var i oktober i Montreal..så visst är det på tiden nu att ta bort lite cm från håret! Skall bli riktigt skönt att få lite skämma bort sig själv..
Håret ser kanske inte såå långt ut, men då jag tar fram plattången märks det tydligt..mitt hår är naturligt lite lockigt, vilket gör det alltid lite "kortare"..
Nåja, försökte posa coolt med händerna, men istället ser de krokiga och klumpiga ut. Äsch, bara att inse att jag inte lyckas vara en rock-brud.

Ah..

Klockan är 18.30, både mitt och Jennas barn har nyligen somnat, papporna ute och spela några hål golf, och mammorna njuter av varsitt vinglas. Vad är bättre än det?
GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS!

Bättre sent än aldrig..

Här kommer då kort lite om mitt födelsedagsfirande..
Den 1 juni fyllde jag år, och det firade vi genom att jag och Jenna fick gå och kolla på kvällslivet i stan medan papporna blev hemma och övervakade våra sovande sötnosar. Det var en solig vacker kväll, och Kimmo och Jenna hade köpt skumpa dagen till ära så vi kunde skåla på balkongen med.
Syskonen och kusinerna..
Vi hade en riktigt trevlig kväll med Jenna, vi började med att fara ut och äta, sen kort besök till Cuba varefter det blev dans resten av tiden..en full lapp (ja alltså från Lappland) kom och tyckte vi såg ut som syskon. "Javisst, svarade vi och fnittrade åt honom.." Fyllhundar har ibland så lustiga raggningsrepliker..det var roligt att lite få se på svängarna ute igen, det var ju ett år sedan senast..och kan ju bara konstatera att inget har ändrats! Helt kul såklart ibland att "lufta sig", men inte är det något man har störtbehov av längre. Det är ju så att allt har sin tid..
Att dansa i högklackat var jobbigt, så vi körde barfota istället..vi hittade ett litet eget hörn vid sidan av dansgolvet var vi kunde dansa och utnyttja lite moves Jenna lärt ut under Latinobicen. Personligen gillar jag bäst reaggeaton!
Dessa askungar gick vid 12 snåret via McDonalds, för att sedan hoppa på bussen hem. Där sussade sedan mina två kära så sött så sött..tack Jenna för en trevlig kväll! Det blir igen då i augusti, då Jenna fyller år. Då är det hennes favoritställen som skall besökas, och då lär det bli samba, salsa och lite därtill..

Midsommar

Vi har anlänt till "landet", aka. Evitskog där vi skall fira midsommar. Vad har ni för planer? idag har vi bara njutit, kollat på film och ätit gott. Mannen är ju nu också över en månad ledig, så det är riktigt roligt med heltids familjefirande tillsammans med Isabella..
bra med vindtät mössa dagar som denna då man nästan blåser bort därute...

Supermom

Idag kände jag mig riktigt som en supermamma. Fixade nämligen för första gången nu egen mat åt Isabella av batat och morot. Det blev faktiskt riktigt gott, smakade sött och bra utan socker och betydligt mer smak än barnmatsburkarna..skall försöka i mån av möjlighet göra själv, men visst är det skönt att det finns burkar att köpa då man själv inte hunnit fixa eller åker bort. Nu måste jag småningom sedan försöka vara kreativ och komma på nya bra kombinationer. Några tips på frukt? Kan jag själv mosa t.ex. plommon, äpplen eller päron och ge åt henne?

Nyss hemkommen från Zumba, helt slutkörd men lycklig då tjejen sov sött när jag kom hem och jag nu kan bara lägga mig på soffan och njuta. Frid och fröjd..

Babyträff

Idag hade jag min kompis från högstadiet/gymnasiet på besök med sina två små söta döttrar. Det var ett riktigt hålligång med Isabella 4 mån sprattlande på golvet, en krypande 6 månaders baby, kusinen Aaron 1 år och äldsta tjejen på 2 år. Många intressanta blickar och skratt..riktigt kul! Däremot märker jag att det varit fullt upp hela dagen eftersom vi därefter traskade till famo Heidi och äta lunch och ett varv via nya jobbet. Lari tog lillfröken ut på en promenad och mamman får nu vila en liten stund, innan zumban på kvällen. Ljuvliga sommar..

De strategiska måtten

Idag hade vi rådgivning samt läkare. Allt var riktigt bra och Isabellas strategiska mått vid åldern 4 månader är 67 cm och 7,1 kg. Inte undra på att det börjar bli tungt..på 4 månader har hon växt 14 cm och ökat med 3,4 kg..alltså nästan hälften upp, duktigt jobbat!

Kesätyttö

Imorgon har vi rådgivning+läkare. En månad sedan var hon 64,5 cm lång och vägde 6,2. Jag tippar på att hon imorgon är hon cirka 68 cm och lite på 7 kg..Det har hänt mycket på en månad, hon har blivit betydligt mer mobil och börjar veta vad hon vill. Det kan nog komma ett rejält skrik om man lägger ner henne på golvet och leka om hon själv vill gå i famnen. Då tar det cirka 5 sekunder för gråtet att förvandlas till skratt. Oj dessa små..<3

Möhippa i Vasa

Eftersom mitt nät har varit lite kasst har jag inte hunnit uppdatera allt som hänt, men nu har jag tillfälligt ordnat detta problem, så nu kommer det lite update om möhippor och födelsedagsfiranden.
Den 11 juni firade vi Annas möhippa i Vasa och temat var "Hollywoodfruar". Vad hade varit mer passande än lite leopardkläder? 
Jag kunde låna kläder av morsan, eftersom hon av någon anledning faktiskt gillar lite leopardmönstrat (nå..smaken är ju som baken..)
Annas syster Mio var en av som höll i trådarna och hade fixat fina program, tillsammans med vasatjejerna Madde och Maria.
Madde och Maria. Ser ni den fina gula tofsen? Alla hade fått en egen, eftersom "toppsarna" är lite Hollywood á la Maria Montazami (Om ni inte sett svenska hollywoodfruarna kan ni ta en titt, riktigt underhållande på sitt sätt..)
Blivande Frun. Därav fick hon "Fru Mail", lite inspirerat från ANTM och "Tyra Mail". Dagen till ära fick jag lov att mejka Anna, visst blev det fint? Speciellt med tanke på att senast jag lagt make-up på någon annan är på mina Barbien då jag var cirka 10 år...
Snyggt, eller vad?
Jamen såklart spelar fina fruar golf!
Det började med brunsch och skumppa. Mumsfilibabba
Därefter var det uppgifter på Vasa torg. Vi hade otrolig tur med vädret, och dessutom var det någon form av Vasa-dagar så torget kryllade med folk och händelser. Anna tog och visade sin talang i bilkörning..gick rätt hyfsat :)
Sedan skulle hon "plåstra om" lite män, som plåster på såren att de går nu miste om en fin tjej som henne om några veckor..Här hittade vi lite militärmän, som vi sprang efter cirka 10 år sedan..
Yess! Dessutom fick hon ärtsoppa på köpet!
Av någon anledning valde vi ut män i uniform..här några schyssta poliser som var på torget och övervakade.
Och råkade det sig inte att vi fann ett helt FÖNSTER fyllt med tofsar??
Naglarna fixades röda á la Hollywood
Lotta hade hittat en rolig lapp vi kunde sätta på Annas rumpa, som passade väl in i firandet
Jag och Lotta sjöng serenaden "Öppna din dörr" åt Anna, som minne från vår Cypern resa år 2002, då Pinja Colada gick åt i söderns värme..samt några cigariller därpå, något jag helt hade glömt bort men Lotta kom ihåg..första och sista gången vi använde sådana, men det var lite speciellt med den där första resan som myndig med sina tjejkompisar. Bästa resan ever! :)
Under tiden jag åkte hem och matade Isabella (mamma var barnvakt hos min morbror) hade tjejerna varit och klättrat. Därefter blev det picnic i parken, där alla gav personliga gåvor åt Anna, som något minne av vår tid tillsammans eller något som påminde om Anna
Sedan blev det ju minigolf, som sig bör!
Under tiden tjejerna badade bastu var jag och nattade tösen, men därefter blev det god grillmat, på en sprillans ny grill..mums!
Se så fint det var dukat! Tjejerna hade riktigt satsat..Efter maten hade vi det trevligt på balkongen och njöt av fina utsikten över vattnet..De andra fortsatte ännu ut för att dansa vid midnatt, men jag och Lotta fick tacka för oss, eftersom vi nästa morgon startade 7.30 söderut, eftersom Lotta tog flyget raka vägen till Marbella. Fart och fläng men ett väldigt lyckat veckoslut och klart värt resan! Tack tjejer för allt! Om 1.5 vecka smäller det och Anna säger JA till sin Jonathan. Kärlek..

Grattis kusin Aaron!

Idag firade vi lilla Aaron som fyller imorgon exakt 1 år. Grattis!
Mamma Jenna hade ordnat riktigt fint födelsedagskalas, men både sött och saltigt.

Isabella 4 månader

Idag fyller lilla tösen 4 månader. Det firar hon med att rulla runt..och bli frustrerad då hon inte kan ta sig framåt ännu utan hon blir och sprattlar på magen (borde det inte vara lättare att ta sig från mage till rygg, än tvärtom?)
Nu vill man inte längre ligga still på rygg, det skall sittas, stås och tittas omkring.

MAAAAT!

Första gången Isabella smakade på fast föda var minen en aning skeptisk..
men redan efter några gånger var det spännande och roligt..
Nu drar hon redan en halv burk frukt på morgon och eftermiddag, samt en halv burk potatis-morot till lunch. Till kvällen får hon lite välling innan hon går till sängs. Får se om vi får denna rytm att hållas..nu har hon sovit 11-12h nätter och äter 5 ggr..det är JÄTTESVÅRT att veta exakt hur mycket en lillis på 4 månader behöver, men det verkar som hon är rätt nöjd, lite har magen blivit hårdare men plommon borde väl hjälpa om jag köper hem några burkar? Förr drack hon 160ml/måltid, men nu har jag t.ex. ersatt det med en halv burk (60g) och 100 ml mjölk. Har min matte gått rätt månntro..nåväl, nästa vecka har vi rådgivning, så får vi se vad de har att säga om allt :)

Lattemamma vol. 148643....


Inledning på veckoslutet, som skall bestå av städning, god mat och golf (US open spelas..)

Dock måste jag göra ett litet avbrott för min dotter måste "gå på toaletten"(märker ni hur fint jag försöker undvika att säga att hon skitit i blöjan?). Vi har det riktigt bra, vår familj och jag är så tacksam för vår dyrbaraste gåva någonsin. Vår solstråle..

Därför tänker jag inte säga de välvalda ord om Elisa nätet som jag hade tänkt..de reparerar vid vattentornet fram till 2012, men skall ha någon tillfällig lösning de skall ta i bruk men vet ej när..kiitos niistä. Tror det blir byte av operatör snart..

Tidig dementi?


idag tog vi en lugnande promenad vid stranden med jenna, det var skönt och både fåglar som människor var i farten...
vi gick via butiken och vid kassan märker jenna hon glömt plånboken, "vänta"säger jag..och gräver i väskan. tusan pinnar, jag hade glömt min också! på tal om småbarnsdementi..jag märker helt klart jag blivit mer glömsk / tankspridd under dessa fyra månader..känner någon igen sig?

En arg mamma = stackars Saunalahti

Imorgon får saunalahti/Elisa ett argt samtal. Moooorr....och vet ni, dessutom tycker jag Britney Spears nyaste single är sjukt catchy och bra. Är det bara jag som sjunger med till "til the world ends"? Idag har vi hängt på golfen och besökt den alltid lika glada och snälla Andrea. Tack för kaffet och sällskapet! Ett önskemål: skriv åt mig adressen till andra mammabloggar som också har småbarn, skulle vara kul och läsa. Päsee själv så lite bloggar..

Lite tips, tack

Nåja. Vi skall småningom börja barnmatsklotteriet sådär på allvar. Nu skulle jag gärna höra lite hur ni övergick från mjölk till fast föda? 1. Vad började ni med? 2. Märkte ni av magbesvär? 3. Lagade ni mat själva? Lite recept till mig tas gärna emot... 4. Hur många ggr i dagen ätes och hur mycket? Nu vet jag inte hur många av läsarna är småbarnsföräldrar, men har nog uppfattat det finns en del.. Idag har vi tagit en långpromenad, storhandlat mat och rullat runt. Det är så roligt att se hur det får undan, snart måste jag babysäkra vår lägenhet från alla vassa kanter mm.

Rullerirull

Idag hade Isabella uppvisning för både far-och morföräldrar. Hon rullade runt om och om igen, som om hon inte gjort annat. Nu var det slut på det lätta barnvaktandet. Dessutom fick hon smaka på välling till kvällsmål. Stor dag för en liten tös, som på lördag fyller 4 månader. Och internet här hemma fungerar fortfarande inte. Nu har det snart gått 3 veckor..frustration!

Att ta kritik

Som väntat så fick jag en kommentar på att jag skulle tillbaka till jobbet så tidigt.

Du är verkligen ingen "hönsmamma"... oj,oj arbeta så tidigt?!?! Varför inte njuta den tid du får och kan med Isabella?Kanske inte heller alltid handlar om hur duktigt den andra personen är som tar hand om barnen, men mamma e mamma. Vara med när hon tar dom första stegen, om jag tolkat rätt har hon inte ens ännu börjat vända sig. Men man går väl inte miste om någonting som man inte vet om. Förstår av ekonomiska själ ifall man MÅSTE. Alla gör vi olika, men varför är "alla" automatiskt hemma i 9 månader?!?

Jag säger bara i det här skedet att om jag vore rik och ekonomiskt oberoende hade jag nog väntat litet längre, alla gör vi som vi gör men jag litar på att jag är en bra mamma för det (och det är ju inte som om jag sätter henne på dagis..). Jobbet är som historialärare 23h/vecka. Ja, och så har hon ju faktiskt vänt sig från rygg till mage nu, det hade jag ju helt glömt säga. Det ser lustigt, klumpigt och sött ut.
Dock kan jag ju säga att visst fick jag först ett uns dåligt samvete över att jag får lite skit över mitt val, men vet ni - efter de där 9 månadernas hyfsade mammapeng faller inkomsten till 400 e / mån. Det är nog inget att hoppa jämfota av glädje över. Jag är väl ett undantag i regeln då - som både gillar att jobba och vara mamma! Man måste bara lära sig ta lite skit i livet, eftersom det alltid finns någon som skulle göra på något annat sätt. Hur trist skulle det inte vara om alla vore likadana?

Sen är det ju intressant det här med blogg, hur man lägger ut sitt liv på nätet (endel mer, endel mindre). Det finns så fruktansvärt mycket man inte delger och det är lätt man drar sina egna slutsatser av saker och ting. Men det är nog ändå roligt då ni skriver och säger rakt, för det är ju samtidigt ett roligt sätt att föra dialog. Samt att få besökarsiffror. Man får ju mer läsare av att provocera - rätt intressant faktum. Kanske något att tänka på? ;)

P.S Isabella har fått smaka på några teskedar riktig mat, och jag märker hennes energibehov stiger hela tiden (hon fyller 4 månader om en vecka). Småningom skall jag börja introducera mat vid sidan av mjölken så det blir klara rutiner. Sakta men säkert.

Min "hemlighet"

Nu har jag väl "pinat" er tillräckligt med min lilla hemlighet, som nog förvisso inte är någon hemlighet bland dem jag känner, men vill inte alltid skriva ut alltför mycket på nätet heller.

Det är nämligen så att jag skall börja jobba i augusti som historialärare. Kanske jag låtit bli att skriva också för att jag vet att det finns de som fördömmer att man börjar jobba trots man har en liten baby. Isabella kommer då att vara 6 månader gammal och hon kommer bli omhändertagen av de bästa möjliga. Jag tänker inte redogöra desto mer över det nu här, förrän jag har det helt 100 % klart.

Saken är ju den att jag alltid älskat mitt jobb, och historialärarjobb faller inte ner för träden här i huvudstadsregionen, och därför blev jag superglad att jag får möjligheten att visa vad jag går för. (Hann jobba 2 läsår innan Isabella föddes).

Det kommer säkert att vara utmanande och tungt i sina stunder, men i och med att hon varit så lätt hittills känner jag också att jag är redo för att jobba (speciellt då jag vet hon har det bra). I ärlighetens namn är det nog säkert svårare för föräldrarna än barnet, som inte kommer att minnas vad jag gjorde då hon var 6 månader. Min mamma började jobba då jag var lika liten, och jag tycker inte jag fått några men för livet i och med det.

Hoppas ni nu inte föll från stolen. Vad tycker ni om att kombinera föräldraskap och jobb?

Är stolt över lilltjejen som klarade av upp och ner till Vasa helt galant utan några problem. Vi klarade oss med bara en matpaus och 5,5h gick faktiskt riktigt snabbt! Superkul hade vi det igår, men i och med att vi hade väckning lite efter 6 på morgonen blev det inte så sent. Tack alla inblandade!


Möhippa!

Sorry jag varit så tystlåten men jag var tvungen..saken är den vi kom upp till Vasa igår, eftersom vi idag firar min vän Annas möhippa! därav fick jag inte avslöja något förrän idag. Färden gick hur bra som helst med Isabella, hon var duktig och sov halva resan. Min mamma kom med och ser efter Isabella då jag är med tjejerna..tur att morbror bor nära centrum. Nu har jag paus och kom hem en stund och sköta dottern..

Vi började med brunch, sedan hade Anna lite uppgifter på stan, bl.a. fick vi bra foton med poliser och brandmän..mycket folk ute på stan i hettan eftersom det är någo större happening på G. Temat är Hollywoodfruar, därav är klädeln mycke leopardmönsterbetonat och röda naglar etc..ni ser på bilden.

Det är hett! vi befinner oss i Finlands för tillfället nästan varmaste plats, huh. Det går åt mycket vatten och solkräm (jag är ju chaffis..)
Jag fick äran att sminka Anna, och måste säga jag är riktigt nöjd med slutresultatet, eftersom det jag senast mejkade och fixade var en barbiedocka.

Nu skall jag mata flickan, sen blir det minigolf med tjejerna. Jag bjuder på bilder senare, när nätet börjar fungera hemma i Gäddvik..

Trevligt veckoslut!

Trevlig fredag allesammans! Isabella somnade nyss (klockan 18.45) och nu tänker denna morsa ta en lonkero. Skål!

Guess what?

Gissa vad? tips: inte för de känsliga, men förbaskat skönt!

Bitter, sur och...


(bra sätt att avlasta vikten..det är ju inte precis en nyföding jag har längre...)j
inåtvänd på Elisas nät. Det lär ha kollapsat någon stolpe eller dylikt och reparationerna håller på...men de kan inte säga hur länge det tar, morr! Nåväl, tur att vädret är fint så höjs ju humöret. Idag köpte vi ett litet parasoll till Isabellas vagn då solen gassar, nu behöver hon sedan inte vara inne o svettas extra i vagnen utan man kan ha den uppfälld och parasollet som skydd. smart!

A little piece of heaven

Massagen var skön, men lite ovant var det ju att ligga i bara trosor eftersom det var helkroppsmassage, men det gick rätt smärtfritt eftersom det var en kvinnlig massör. Det var 60 minuter av himmelrike.. Vet ni, dagen har varit flängande hit och dit och man har gjort dittan och dattan så jag inte ens hunnit på nätet Förrän nu sent på kvällen. Oj vad jag längtar efter att vårt internet skall börja fungera...imorgon kommer saunalahti att få ett argt samtal...

Aromamassage

Aromamassage till följande, det har jag väntat på!

Hello Isabella!


sommarhälsningar! jestas de e varmt ute, kul att sommaren redan är här!

på internetfronten inget nytt..

Bland det värsta jag känt..

Jag har nyss känt bland det värsta känslor jag varit med om. Dessutom kände jag mig som världens sämsta mamma.. Jag sku gå till granne Jenna, som bor 163cm ifrån vår dörr, och söka en grej jag glömt där, efter att Isabella somna in ordentligt. Nåväl det blev drag och dörren slogs fast. Nå,jag har ju nycklarna i handen slog det mig. Men ser ni det var Jennas hemnycklar hon gav tidigare så jag kunde komma in utan att knackaoch väcka deras son. Nå, bra att de har våra reservnycklar tänkte jag. Men, det visade sig min kära sambo behövt dem i veckan och de var i vår lägenhet. Jag hade ju självfallet babymonitorn med så jag kunde genast ha rusat hem om hon hade ljud. Kan ni då tänka er känslan då hon släppte några oroliga ljud? Ser ni, Lari var på träning och skulle ha kommit hem först 70min senare. Jag måste ju ringa till husbolaget så de kom med nycklarna. Gissa hur bra morsa jag kände mig som då jag ringde och bad dem med gråten i halsen (nästan halvt bölande) komma asap eftersom mitt barn låg ensam därinne? Det kändes för jävligt..Tur att de kom på 20 min, fast det var vääääldigt långa minuter... Tur i oturen så sov Isabella och de ljud som kom var i drömmen och hon sover gott ovetande om sin mors blunder. Däremot blev morsan 68€ fattigare. Dumt huvud så får plånboken lida. Fy för hur skit jag kände mig..härefter slås lappen "kom ihåg nycklarna" upp på insidan av vår dörr. Och grannen får dubbla reservnycklar. Never again.

Pendling

Sitter sombäst i bussen påväg till Hotell Arthur. Varför kan jag inte berätta just nu, men ska säga det senare. Inte är det nu någon hemlighet precis men hinner inte skriva desto mer nu. En del kommer säkert rycka på axlarna medan en del kan bli chockade. Speciellt kanske andra mammor...? hmmm

Nu ska ja sluta retas med er och berättar snart sen hela grejen!

Hur har sommaren börjat för er? Vi inväntar två tänder som nog snart kommer att dyka upp, jeje!

sommarlov!


ursäkta bloggtorkan. Jag återkommer igen imorgon då nätet börjar fungera. Är sombäst på "landet" och njuter hos föräldrarna, pappa och Lari spelar golf.

Igår var en riktigt lyckad dag, först avslutning i Mattlidens skola och man fick sjunga den blomstertid nu kommer, sen lite dimissionsfest och en skön hemmakväll. toppen!

Sunny day

Märkte att jag inte gjort något inlägg idag, ojdå. Man kan skylla på vädret. Egentligen har jag inte gjort något extra idag, men ändå känns det som om man inte alls hunnit sitta framför nätet. Hoppas ni får en trevlig fredag & lördag. Vårt nät stärvar ännu men på måndag borde det fixas *cross my fingers*

Guess who?


Vem tror ni riktigt figurerar på bilden? Mammas gåva till mannen på bilden..

I survived

Oj vilken trevlig kväll vi hade igår. Fotografierna kommer igen i efterhand, då internet är vad det är. Vad skall man kortfattat säga? Ja, allt var sig likt. Inte märktes det man varit borta ett år från svängarna. Roligt att observera andra från den lite nyktrare sidan..

Det kommer närmare redogörelse senare, men klockan 01.00 var vi hemma i sängen och idag är man pigg och kry. Tack för det till Lari som tog hand om dottern på natten/morgonen.

Har hunnit bekanta mig med brorsans familjs nya hem i Kyrkslätt (de lämnade Esbo igår) och nu blir det nytt "party". Denna gång nog helt i familjehändelsens tecken - det är nämligen uppvaktning för Paradise Oscar i Evitskog.

Hoppas ni hade trevlig onsdag, och inte mår för pyton idag!

Sommar och sol


Första gången ute i parken. Tur att jag också gillar skugga (aldrig varit en hård solbadare) eftersom det är bara där Isabella får vistas..

Nu är det sommar allesammans! wihuuu!

My day today


Idag kommer att bli en kiva dag! Vi har börjat dagen med joller och sång. Ikväll blir det en liten utgång med Jenna för att fira min födelsedag medan Lari blir hemma med lilltösen. Det handlar ju ändå bara om någon timme eftersom hon går och lägger sig 19 ish likt hon gör varje natt. Sedan 12 sömn med en kort matpaus.

Kan man ha frågat efter bättre väder? tror inte det..jag är så glad!

Nätet stärvar ännu så det blir bara bilder från mobilen. Därav en lite otydlig Isabella..

Vad har ni för planer idag? Det är ju helgdag imorgon (och jag skall på Paradise Oscars mottagning i Evitskog..)


RSS 2.0