En dag i stjärnglans..

Huh, idag har det varit fullt upp från morgon till kväll. Det har varit en väldigt trevlig och fartfylld dag. På morgonen följde vi med på en golftävling, där 12 män började och för varje hål gallrades den med sämst resultat bort. Det var superspännande och slutligen kom pappa att vinna hela köret, efter spännande vändningar. (han är så duktig min far, säger den stolta dottern)
(in the elevator..)
Därefter siktade vi in mot stan, där vi började med att äta gott, som ni redan såg på inlägget nedan. Sedan fick vi ett armband som gav oss tillträde att stå längst fram och kolla på rallybilarna nästintill så nära man kunde röra dem.. här kommer en liten bildkavalkad från dagen, med bl.a. Räikkönen i spetsen!
På gatan sjöng en duktig tjej, knappast äldre än 12 år, för alla som var påväg till Red Bull Show Run. Det där kräver mod!
Stora skärmar hade satts upp för att alla skulle se ordentligt. Som ni ser är de uppgjorda av en massa små "tv:n"
Räikkönens bil före den snurrade omkring på Esplanaden..
favorit i repris..
En del av VIP utrymmena på teatteris Terass. Det fanns en hel del av idrottsstjärnor man kände igen, men vi låter dem förbli anonyma
Senare gjordes ändan om till VIP:arnas VIP där drinkar och annat läskande väntade på Loeb och Räikkönen, som dök upp strax efter evenemanget med sitt föjle. Innan delade de snällt ut sina autografer till de småbarn som var där med sina föräldrar.
Lari och kollegan Paavo från Crashed Ice landslaget
Det var en hel del schack och kollade på rallyt..
Räikkönen och Loeb stannade för att dela ut autografer..och Kimi stannade rakt utanför VIP området..
Det var många som ville ha foton av Kimi..men jag hade lätt uppgift eftersom han kom bara närmare och närmare..
och förstås kan jag inte låta tillfället gå förbi..
därav slutresultatet: Kimis autograf. Nu är det bara att sätta det bakom lås och bom tills Isabella blir äldre och hoppas det stiger i värde..kanske hon någon vacker dag får en god middag om hon säljer lappen ;)
många tänkte väl likadant som jag..killen har nog fått skriva en hel del autografer under sin karriär!
Före rallybilarna tog fart körde dessa små loppor omkring. Men låt inte utseendet lura er, de åkte hiskeligt snabbt och några gånger kom de så nära att både jag och Lari hoppade ett steg bakåt, huujaa...de var skickliga!
Därefter blev det ljud och hårda kurvor. De åkte så snabbt att avgasrören small..dessutom gjorde de många loops och bjöd publiken på en bra show. Tog några videoklipp jag måste lägga upp senare, så får ni se vad jag snackar om..
Eftersom Citroen sponsorerade och det var deras rallybilar blev det lite demo av deras nya sortiment..här är en av de coola bilarna som de visade upp.
Lite mer reklam..Red Bull tjejerna i farten.
Efter allt detta gick vi tillbaka till Teatteri för någon timme, innan vi åkte hemåt med ett leende på läpparna. Det var otroligt roligt att vara med om detta och kolla hur allt går till, sådär "bakom scenen". Tyvärr inga mer fotografier, eftersom det inte riktigt kändes passande (läs: amatörimässigt) i det sällskapet.
Alltid skoj med lite stjärnglans, men minst lika härligt att åka hem och mötas av världens största leende från sin egen älskling. Hon hade betett sig ypperligt och vi kunde stolt åka hemåt för att koka gröt och lägga henne och sova. Tusen tack till mommo och mofa!

Kommentarer
Postat av: Rolle

Kova! :o)

2011-07-25 @ 13:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0