Papporna ute i parken

Hejssan Hoppsan!
Första lektionen bakom och jag kan bara konstatera att jag nog fortfarande är glad över mitt yrkesval.
Isabella och pappa har haft det bra och varit bl.a. ute och leka i parken varje förmiddag. Idag var de tillsammans med kusin Aaron och hans pappa till parken. Då de gick vid stranden med barnen utropade en kvinna till dem "Upea näky"!! Sedan frågade Lari "ai mikä?" som hon sedan svarade till: "Isät lapsien kanssa ulkona, ihana ja harvinainen näky".
(Isabella och pappa ute och "gunga"..det blir ju jätteförsiktigt fram, eftersom hon är så liten ännu, men med en vakande hand så kan hon lite röra sig fram och bak)
Att sådant. Men hon hade ju nog rätt, för oftast är det ju mammor i farten. Jag tror det inte alls skulle göra illa att alla pappor kanske skulle vara till och med lite längre hemma än den där pappa-månaden (som en del inte ens använder..).

Kommentarer
Postat av: malin

Hej Josephine! Har läst din blogg i några månader och tycker om ditt sätt att skriva. Tycker också det är synd att du fått negativa kommentarer. Du värkar vara en lugn och harmonisk mamma. Och vilken söt dotter ni har. Vill bara säga att jag aldrig upplevt att du sku "missköta" dej som mamma. Tycker det e konstigt att någon har fått en sån uppfattning?!



Nu till vad jag ville kommentera.



Eftersom jag trivs i lekparker med min dotter kan jag konstatera att det faktiskt är ganska sällan man ser pappor i parken. I Sverige (Stockholm) tycker jag att det kryllar av pappor i lekparken/på gatorna. Tänk att det är en så stor skillnad.



ps. Roligt också att läsa din blogg då du är "bekant" från skoltiderna i Kyrkslätt.

2011-08-18 @ 09:57:49
URL: http://malinofreja.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0