Middagskockarna

Igår gjorde vi middagen. Planerna var att göra något "finskt", men den tanken fick vi snabbt ge upp. Matbutikens urval skiljer sig en del från hembutikens knutar. Redan att hitta bakpulver tog sin tid..jag hade för mig det hette baking soda på engelska, men det stämde ju inte. Det finns också baking powder. Om ni tar av sodan, se till att använda hälften mindre än i receptet..
Sen tänkte vi göra pasta med broilerstrimlor i marinad. De har annars höna så det kommer ut ur öronen, men icke någon marinerad, strimlad variant. Slutresultat: Pasta Bolognese med lök och medwurst. Till efterrätt blåbärspaj med vaniljpudding. Det skulle vara vaniljcreme men sådant hittade jag ju inte heller i butiken. Nuförtiden får man börja vänja sig vid att det tar sin tid i matbutiken..
Nåväl, gästerna var nöjda iallafall :) Det är ju huvudsaken!

Kommentarer
Postat av: FOTOGRAF Anton

jaha okej vad roligt. tack så jättemycket! är allt bra idag? :)

2010-08-31 @ 17:40:00
URL: http://fotografanton.blogg.se/
Postat av: Classy - ung blivande mamma!

Kul att du är med i tävlingen, lycka till nu. Vinnaren slumpas ut ikväll!Okej, roligt! Hoppas ni kan se :) Själv ville inte våran visa nedre regionen under RUL men nu när vi gjorde ett Ul i 3D så fick vi äntligen reda på att vi väntar en liten kille :) Vill du ha något speciellt kön?

2010-08-31 @ 18:38:14
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: :)

alltså jobbar du på en engelskspråkig skola eller på en där man talar franska? och talar man mycket franska där? :)

2010-11-30 @ 15:44:33
Postat av: Josephine

Hej anonym!

Är ju tillbaka nu, men jobbade på en franskspråkig privatskola med 7h engelska i veckan/klass. och JA det var väldigt mycket franska där, mer än vi hade tänkt oss. Väldigt många som inte kunde/ville prata engelska..jag rekommenderar man lär sig franska om man skall åka till Quebec för en längre tid.

2010-11-30 @ 15:51:08
URL: http://mumintrolletjosephine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0