Före och efter

Tänkte visa lite av inredningen vi fixat i lägenheten. Jag är inte den mest inredningsambitiösa människa, men här är nu bilder lite av hur det var innan och efter Kanada-tiden.

Innan hade vi ett "extra" rum, där vi hade finbord. Användes rätt sällan. Nu är bokhyllan och delar rummet från vardagsrummet, och i och med att vårt sovrum nu är här, har Isabella ett eget barnrum. I framtiden kommer här emellan troligtvis en mellanvägg (Det är ju byggt som en trea..)

Nu är här då sängen och klädskåpet. Framför fotändan finns balkongen, som på sommaren blir som ett extra rum.

Köket. Har köpt nytt bord och stolar, ändrat handtagen, bytt matta och satt upp gardiner

Köket idag..

Vardagsrummet: Har ändrat en hel del. Ni ser en del själva. Det som inte syns är vår nya "tv-taso" (Vad i hellsike heter det på korrekt svenska?). Likaså har vi en ny tavla ovanför tv:n. Har förvisso ändrat lite annat idag..
bordet och stolen skall båda ut på balkongen, efter att vi fått den inglasad om några veckor. Har fått nytt svart lack-bord och troligtvis blir den vita "pallen" (?) bytt till likadan men i samma färg som soffan.

Nåväl, här var en liten inblick i vårt hem. Mycket förblir ovisat men kanske igen någon dag, då toaletten och Isabellas barnrum är i det skick jag vill ha dem. Lite projekt måste ju finnas hela tiden..

Kommentarer
Postat av: Daniela

Tv-bänk säger dom här i Sverige :) Vad fint ni (du?) har gjort det hemma hos er!

2011-05-04 @ 20:41:58
URL: http://missminttu.blogg.se/
Postat av: M&M

Roligt att se före och efter bilder! Fina förändringar!:)

2011-05-05 @ 09:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0