A perfect day

Idag kan man inte säga annat än det hittills varit perfekt. Solen lyste på morgonen och installationen av balkongen började. Vi tog en promenad till Iso Omena med Isabella och åt lunch, med kaffe latte to go för att njutas i solskenet. Isabella börjar bli allt mer socialt sällskap, då hon inte enbart ligger och sover i vagnen. Hon börjar protestera och vill komma ut för att se sig omkring. Hon fick ligga på fåtöljen och kolla på lamporna (oj vad de är intressanta) medan jag åt.

Inte ens följande incident kunde förstöra fiilisen (alla som tycker att kakkagrejer är onödigt bajs att läsa kan sluta här och nu):

I kassan då jag håller på att betala (innan maten som tur är) hör jag en stor smäll. Därefter en hiskelig lukt. Min kära dotter hade släppt en bomb i byxan. Nå det här är ju inget märkvärdigt, alla skiter vi ju, MEN detta var första gången för henne sådär i allmän plats. Tre månader klarade jag smeten. Det var bara att ta skeden i vacker hand och gå till skötrummet på Äpplet (angenäm plats btw).

Nu lovar jag att det inte kommer skit-inlägg på en tid igen.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Som redan gamla romarna sa: SHIT HAPPENS! :)

2011-05-11 @ 16:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0