Perhevalmennus

Igår var vi på vår första familjecoaching, det var riktigt spännande. Det började med snack om tandvård, vilket jag kanske kan ifrågasätta hur relevant det vat att inleda med just det..men resten var riktigt roligt - allmänt diskussion om förväntningar och hur graviditeten gått. Även blivande papporna fick gå och diskutera skilt om vad de har att vänta sig.

Jag var den största av alla, efter mina 37 veckor var närmaste vid cirka 30. Majoriteten hade beräknat mellan slutet av mars och början av maj. Det blir väl allmän vadslagning bland dem huruvida jag hinner gå på alla tre resterande gånger innan babyn kommer.

Nästa vecka blir det synnytys ja kivunlievitys. Idag skall vi på besök till jorv och kolla in var jag kommer uppleva mitt livs värsta och bästa stunder..eller iallafall mest spännande stunder. Jenna tröstar med att det finns ju alltid epidural - som hon upplevde som själva himmelriket. Jag säger varken bu eller bä - jag ser bara framemot en intressant upplevelse och att få ut den lilla bökaren i magen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0