Plommon

Det här med mat kan vara lite klottigt ibland, men värst är nog inte Isabella..
..utan morsan som spiller plommon på vita mattan. Duktigt. Speciellt eftersom det ser lite tveksamt ut med en brun fläck..men nu har vi redan blivit mycket bättre och klottar betydligt mindre. Vi äter rätt rutinmässigt och det ser ut ungefär som detta (givetvis med några undantag då som då) :
07-08 Mjölk
10-11 1 burk frukt
13-14 Mjölk
16-17 1 burk grönsaker
18.30-19 Mjölk och sovdags
Däremot fyller hon snart 5 månader och då skall vi introducera gröt till kvällsmål! Det är spännande med små nya saker som sker hela tiden. På torsdag har vi rådgivning och en massa vaccinationer, förra gången fick hon lite feber så får se hur det blir nu.
Ni andra som har småbarn - skriv nu gärna och berätta kort hur er vardag / rutin ser ut, saknar att läsa bloggar av andra småbarnsföräldrar..

Kommentarer
Postat av: Eva

2011-07-12 @ 20:36:37
URL: http://kakkakaffe.com
Postat av: Eva

Det där ser ju bra ut. Vi har inga rutiner alls än åt vår tre veckor äldre än Isabella - fast å andra sidan har vi inte introducerat någon mat alls än. Men snart :) Hoppas vi också får rutiner på köpet. Och taskigt med mattan. Vi hade också en vit vardagsrumsmatta en gång. Nu har vi inte en enda matta i lägenhete längre ;)

2011-07-12 @ 20:40:11
URL: http://kakkakaffe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0