Eknääääääs!

Idag styrde vi kosan mot Ekenäs för att träffa några söta mammor med sina härliga småttingar. Vädret är varmare än i Thailand känns det som, så färden mot Ekenäs var skön i den luftkonditionerade bilen. Mamma kom med som resesällskap och vi började med kinamat, som traditionen hör till då vi åker till en av de bästa sommarstäderna som finns i Finland. Mums!

Därefter blev det kaffe med Alessa och mamma Annika. Alessa är bara en vecka yngre än Isabella och det var riktigt kul att se de små se varandra för första gången, de log och småpratade med varann. Det är nog något extra då de ser någon annan lika liten, men ändå helt i samma storlek..lite som en spegelbild, på sätt och vis.

Isabella tyckte det var riktigt spännande, lite roligare än att se på mams och paps hela tiden

Både Alessa och Isabella kommer att få tävla om att vinna denna unge mans gunst då de blir äldre. Söte Edvin med mamma Sofia. Han är knappa 3 månader gammal men växer också så det knakar. Han ville också vara med och titta på tjejerna, för vem vill sova när det finns så prima pinglor med i bordet?

Ekenäs kryllade av folk, och som vanligt stöter man ju alltid på bekanta. Härligt med svenskfinland på det sättet. Tack tjejer för en rolig eftermiddag, snart åter igen!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Va fina bilder på våra godisar! Nästa gång kommer vi till Omppun!! Tycker jag ;)

2011-07-21 @ 21:23:35
Postat av: Annika

Oj vad kiva bilder! Det var jätte kiva att träffas och gjorde väldigt gott för mig, det är sällan man slipper ut bland folk, och var så roligt att se alla bebisarna tillsammans. Isabella är sååå söt, hon var nog ett riktigt charmtroll, och pratkvarn :)Nästa gång får vi som sagt ha papporna att gå på vagnpromenad så vi kan umgås också.

2011-07-22 @ 21:30:10
URL: http://runforestrun.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0