Tutt eller ej?

Nåja alla mammor därute, nu har jag en fråga till er: Vad tycker ni om användning av tutt? Jag har många gånger tagit upp en nästan sömnfärdig Isabella för att hon verkar vilja ha lite mjölk. Jag hinner knappt ta fram bröstet förrän hon somnar, det räcker bara hon tar grepp om det. I sådana lägen funderar jag på att ta i användning tutt. Hon äter galant från flaska, så tror inte hon är en som vägrar tutt..men vem vet?
Vad tycker ni? Vad är skadan med tutt som tröst?

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag hade i alla fall tutt som liten, en hel samling faktiskt. Och jag är alldeles normal, fick inga trauman eller bestående skador:)

2011-02-28 @ 13:14:57
Postat av: heidi

inte för att jag är en morsa inte, men tuttu i munnen så slipper du tisuttaa hela tiden! knappast skadar tutten ungen...

2011-02-28 @ 13:35:54
Postat av: Rolle

Själv föredrar jag tuttar, men det kan hända att det skulle vara bättre att använda ordet napp i det här fallet, så att alla bloggläsare från Sverige inte missförstår. Vi syns i morgon! :)

2011-02-28 @ 16:04:07
Postat av: MissGoldie

Jag har en flicka på 4 år som använde tutt tills hon var ca 2 år. Nu har jag en pojke på 2 månader och han vägrar tutt, han ska ha MIG som tutt på nätterna och det är oerhört jobbigt tycker jag. Vi håller på och tränar honom så han ska lära sig använda tutt, men han ser ut som om det är världens undergång att få den instoppad i munnen. Han grimaserar och spyr nästan. Det skulle vara sååå mycket enklare om han tog tutt, för nu om han vaknar på natten så måste han ha bröstet för att kunna somna om. Så kör på tutt du bara! Många mammor är rädda för hur de ska få bort tutten sen, men det är inget du behöver oroa dig för. Vår dotter var otroligt fäst vid tutten, men ändå gick det på en natt att bli av med den.

2011-03-04 @ 11:32:47
URL: http://missgoldies.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0