Minigolf & Shopping

Igår var vi till en supercool minigolfbana, som hade allt man kunde begära till det yttre: Vatten som porlar och små bäckar samt vattenfall, för att inte prata om tunnlar och grönska runtomkring. Däremot var banorna lekande lätta. Det var kanske lite trist, men ett underhållande ställe att gå till med sina vänner
Vi började med lite lunch på stora köpcentrums området Dix30. Man måste ju ha kaffe o mat i magen för att orka shoppa
Och förstås är Sverige representerat här också, jädrans...(finska avundsjukan visar sitt fula huvud igen, heh). Fann dock ett par riktigt bra mammabyxor..
Minigolfbana, cool bana men lätt som en plätt. 
Vattenfall..här ser ni en glad Lari som ännu leder i detta skede med 3 slag..E han inte fin med sin handväska och nya Hugo Boss skjorta? :) (som han även fynda: OVH 225 dollar. Han betalade 29 dollar)
Flickan med den gröna bollen börjar skärpa sig..var dock lite svårt emellan då killarna bakom rökte Marihujana och lukten var därefter. Tyvärr väldigt vanlig stank som man känner här på gatorna..
Efter 9 hål var vi jämnt och jag kunde börja ta det lite lugnt..bara hålla nerverna så skulle allt gå bra..
Kan ni se på ansiktsuttrycken vem som leder efter 13 hål?? :) 
Voila!! Såklart jag tog hem segern, vad trodde ni riktigt? Lite måste man hålla sin ära och inte låta männen vinna i allting..Synd bara att jag inte antog vadet på 20 dollar Lari föreslog innan spelet. Man borde lite på sina talanger ;)
Såhär sexiga ser ett par mammabyxor ut. Nu saknas bara Bridget Jones underbyxorna så är utrustningen komplett :) Tur så finns det utrymmet för tillväxt för magen..stretch is the word!
Fann även en Hugo Boss tröja med Kanadas lönnlöv på :) OVH på denna är 195 dollar, men tacka vet jag reor som tillät mig köpa den för 50 dollar. Det är lättare att fynda märkesvaror här än hemma i Finland. Någon som vill komma hit och shoppa? :) 
With greetings: Golf-pro Josephine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0