Bli rik på att blogga!

Nåja goda vänner och bekanta - är ni utleda på ert jobb och vill hellre resa, shoppa och förverkliga era drömmar? Börja blogga!! Här nedan ser ni en av Sveriges kändaste bloggare, Kenza, som på en månad tjänade där omkring 20 000 euro, bara på reklamintäkter. Det är inte illa. Dock skall man nog sedan ha närmare 100 000 läsare, för att komma upp till dessa summor. 

HELT GALET :) Men jag skulle inte tacka nej till att få pengar genom att blogga. Ni som vill kika in hos Kenza skriver in http://kenzas .se och de som vill kolla sidan som skvallrar om alla bloggare knäpper påhttp://gossips.se (Artikeln tagen ur Gossips)

Kenza har nu avslöjat att hon tjänade 200 000 kr förra månaden på bloggen. Kenza har avslöjat att hon drog in 200 000 kr förra månaden - enbart via annonsföretaget Tailsweep, hennes andra jobb som t.ex plåtningar och sin kollektion är inte inräknat!

En artikel på nätet rapporterade kring att bloggtjejer tjänar upp till 200 000 kr. Många kommenterade dock att ”småtjejerna” ljuger och ”blåser” upp sina siffror. För att bevisa kommentarerna fel så har Kenza avslöjat sin lön från förra månaden.

Vad tycker ni om summan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0