Smart sätt att spara pengar

Idag har jag handlat ett gott förråd av babykläder, från Mankbys Akseli. ett lopptorg med även en maaaassa babykläder.Totalt blev summan 71 euro, men då jag räknade ihop summan det hade varit som nytt kommer vi upp på en summa på minst 270 euro. Jag orkar inte räkna i procent hur mycket billigare det blir, men rätt mycket iallafall.

Skall bevisa nu hur mycket man får, så nu kommer bilder. Dyrast var knallpinka utedunjackan från Gap..hela 20 euro :) Varför köpa allt nytt då man får superbra kläder, som nya får löjligt billigt pris. Dessutom kan de ju inte användas väldigt länge..








Vilka fynd :) Vi har nog problem om det blir sen ändå en pojke :)

kusinen, svägerskan och svärfar :)

Har varit en trevlig dag, till och med tanten på KELA var supersnäll och schysst. Nu är det bara att vänta på mammaförpackningen..

Kommentarer
Postat av: Andie

Är stolt över dej Josse! Du visar en helt ny sida, sparsamma Jossan :) Bra! Kramisar och det var härligt att ses på lördagen! Kiva att du orkade och kunde komma!

2010-11-30 @ 19:53:56
Postat av: Josephine

Hihi, tack Andrea!! Man blir väl klokare med åren, eller hur var det nu igen..? :) Det var kiva att komma, vi ses nog snart igen, nu när vi är så nära! KRAM!

2010-11-30 @ 20:03:00
URL: http://mumintrolletjosephine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0