Little kitten!

Igår var en trevlig dag med bio och umgänge med goda vänner.Pappan i familjen kom med sonen med och kollade på Megamind. Han hade på skämt lovat bio om pojken gjorde hat-trick i sitt hockeyspel, och hör och häpna: Han gjorde det! Hur duktigt är inte det av en 10 årig kille? Lari som också tränar honom kände sig riktigt stolt :) p.s här tas hockey för juniorer väldigt seriöst, vid en match med 32 unga killar kan det finnas publik upp till 300 stycken. Det ni! Publiken lever starkt med i händelserna. Juniorerna i Finland får oftast nöja sig med 10-40 åskådare. 
Vi blev sedan bjudna på smaklig middag (hur skönt är det inte då man själv inte behöver stå vid spisen? På riktigt!), tittade på NHL i tv:n och njöt av lördagskvällen. Lari var dock nära på att åka ut genom dörren några gånger då han hurrade över att Montreals motståndarlag gjorde mål, men det gjorde han bara för att Kovalev (som är i hans hockeypool) gjorde målen. Påstår han iallafall :) När vi kom hem till familjen hade de hittat en söt liten kissekatt som var övergiven, och så väldigt väldigt söt. Kolla bara: 
Jag hade nästan lust att ta den med mig. Försökte nog klappa om den men då spottade den bara på mig. Stackars kissekatt, undrar vad allt den varit med om. Söt som snö var den ändå :) Tyvärr är inte livet rättvist för alla, inte heller katter kommer undan livets brutaliteter. But then again : What does not kill you makes you stronger!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Ååh, vilken liten sötnos! Påminner om vår katta när han var så liten. Hur kan man överge en kattunge så? Det skär i mitt hjärta... :(

2010-11-07 @ 20:23:10
URL: http://missminttu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0